Podnikatel.cz: Venkovské hospody trpí tím, že hypermarkety ve městech prodávají nápoje v nebývalé míře za podnákladové nebo podnákupní ceny, uvádí ředitelka AMSP ČR Eva Svobodová

Podnikatel.cz: Venkovské hospody trpí tím, že hypermarkety ve městech prodávají nápoje v nebývalé míře za podnákladové nebo podnákupní ceny, uvádí ředitelka AMSP ČR Eva Svobodová

Aktuálně není hlavním problémem malých restaurací a hospod přebujelá administrativa nebo silná konkurence. Čím dál obtížněji se shání kvalifikovaný personál. V malých restauracích a hospodách v České republice pracuje pouze 15 procent pracovníků, kteří mají odpovídající kvalifikaci. Právě to vidí provozovatelé jako největší problém, který jim podnikání komplikuje. Vyplývá to z aktuální analýzy, kterou přináší Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Celý článek naleznete zde:
https://www.podnikatel.cz/clanky/chybi-personal-objednavejte-si-u-baru-v-pohostinstvi-ted-nic-neobvykleho/



X