w4t.cz: Zaměstnanecké stravování generuje 22 % tržeb v restauracích, jídelnách a kantýnách, ukazují výsledky analýzy AMSP ČR

w4t.cz: Zaměstnanecké stravování generuje 22 % tržeb v restauracích, jídelnách a kantýnách, ukazují výsledky analýzy AMSP ČR

Výsledky analýzy, kterou pro Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) zpracoval Institut oceňování majetku Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE), dokládají následující skutečnosti. Zhruba 22 % tržeb v restauracích, jídelnách a kantýnách vzniká díky podpoře systému zaměstnaneckého stravování. Tedy dotováním závodních jídelen, prostřednictvím stravenek apod.

Celý článek naleznete zde:
https://www.w4t.cz/zamestnanecke-stravovani-generuje-22-trzeb-v-restauracich-jidelnach-a-kantynach-86327/



X