seznamzpravy.cz: Nyní sestavujeme doporučení, co mají restaurace dělat a jak mají komunikovat směrem k zákazníkům, uvádí garant projektu AMSP ČR „Moje restaurace“ Luboš Kastner

seznamzpravy.cz: Nyní sestavujeme doporučení, co mají restaurace dělat a jak mají komunikovat směrem k zákazníkům, uvádí garant projektu AMSP ČR „Moje restaurace“ Luboš Kastner

Gastronomické podniky musí od pondělí přerovnat stoly tak, aby u nich sedělo jen šest lidí a měli mezi sebou 1,5metrové rozestupy. SZ Byznys zjišťoval, jak se restaurace na nouzový stav připravují a zda čekají další úbytek hostů.

Na lidi padá deprese a omezují návštěvy restaurací. Tak lze shrnout aktuální sondu do života tuzemských gastropodniků. Už tak tristní situace restaurací se začala ještě dále zhoršovat zhruba před dvěma týdny, kdy se mluvilo o omezení provozu hospod z důvodu snížení rizika přenosu koronaviru.

Celý článek naleznete zde:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vylidnene-hospody-nepijte-doma-lahvace-prijdte-k-nam-lakaji-hosty-122165



amsp.cz
https://amsp.cz/wp-includes/theme-compat/12220058.html