Program je určen pro studenty magisterského studia, doktorandy, postdoktorandské výzkumné pracovníky, mladé profesionály a/nebo začínající podnikatele se zájmem o inovace v potravinovém systému.
- 3 různé individuální programy
- Cíl: Zvýšení podnikatelské a inovační kapacity vysokoškolského sektoru
- Oblasti: Udržitelné zemědělství, Personalizovaná výživa, STEM
- Délka programu: 3 týdny
- Forma: Online
Jaké programy jsou pro Vás připraveny?
Sustainable Food Production and Consumption: From Farm to Fork
- Program bude probíhat od 5. září 2022 do 23. září 2022
- Více informací k programu: ZDE
- Přihlášku je nutné podat do 5. 8. 2022
Innovative Food Production for an Healthy Planet
- Program bude probíhat od 4. července 2022 do 22. července 2022
- Více informací k program: ZDE
- Přihlášku je nutné podat do 1. 7. 2022
New Technologies to Manage Food Ecosystems Summer School
- Program bude probíhat od 4. července 2022 do 22. července 2022
- Více informací k programu: ZDE
- Přihlášku je nutné podat do 30. 6. 2022
Vyberte si jeden z programů, získejte praktické zkušenosti a dovednosti a staňte se inovátorem v oblasti potravin!