- Kdy: 16. března, 17:00 – 19:30
- Kde: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy
O čem se bude diskutovat?
Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE? Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.Zapojte se s námi do moderované diskuze s našimi váženými hosty – špičkami v oboru a využijte možnost vybavit se cennými lekcemi a informacemi. Nebo si u sklenky vína a občerstvení popovídejte s našimi hosty.VSTUP JE ZDARMA
Řečníci:
1️⃣ Jan Zeman/ majitel/ Biopekárna Zemanka s.r.o.
Cirkulární produkty v potravinářství – utopie nebo příležitost?
2️⃣ Ondřej Černý/ ředitel divize Logistika/ Energy Financial Group Projekt
Tridim gastro – energetické využití gastroodpadu
3️⃣ Barbora Sítek Kocmánková/ marketing/ REkrabička
REkrabička – jediný skutečně ekologický obal na jídlo
4️⃣ Mgr. Anna Strejcová/ ředitelka/ Zachraň jídlo
Jak efektivně darovat hotové pokrmy?