Ze stravování ve vlastním hotelu ke cateringu

Stravbyt je rodinnou firmou, kterou vedou Věra a Jitka Hradské. Původně podnik zajišťoval stravování ve vlastním hotelu INZO v Boru u Tachova, dnes nabízí nemocniční stravování a catering. V dalších letech bude společnost řešit nástupnictví, podnik by měl převzít syn Ondřej.

Od svého založení v roce 1994 se firma vypracovala z původní nabídky stravování ve vlastním hotelu INZO v Boru u Tachova ve společnost, která realizuje skvělé služby. Jednatelkami firmy je Věra Hradská, Ing. Jitka Hradská. Syn Ondřej Hradský, který je sice „na zkušené“, je s firmou od dětství spojen, vykonává aktivity spojené s nákupem i s realizací, připravuje se na možnost převzetí firmy.  Oblastmi, kterými se firma zabývá, je:

firemní stravování – vědí, že spokojený strávník se rovná spokojený zaměstnanec, kvalitní strava pozitivně ovlivňuje náladu a pocity každého zaměstnance, dotváří příjemné pracovní prostředí, utužuje pracovní morálku.

nemocniční stravování – zajistí jakýkoliv druh diety od tekuté, kašovité, šetřící,  nízkobílkovinné přes nízkocholesterolovou, diabetickou až po dietu s přísným omezením tuků atd. Firma si plně uvědomuje, že správná nemocniční strava přispívá ke zdárné léčbě

event catering - nabízí výrobky teplé i studené kuchyně vlastní výroby, poskytuje vlastní prostory pro společenské a firemní akce.  Cílem je zajistit každému hostovi nezapomenutelný kulinářský zážitek.

 

Již v červnu roku 2005 firma získala certifikát ČSN ISO 9001:2000, což dokazuje její profesionalitu. Certifikované systémy jakosti ji zavazují poskytovat stávajícím i novým klientům kvalitní služby.

V roce 2008 vstoupil do firmy nový společník - Jihočeská masna s.r.o., která je součástí uskupení firem ze Šumavy, chovajících skot, vepřové, drůbež i zvěřinu. Sama tuto produkci zpracovává a čerstvou ji dodává do všech „zpřízněných“ stravovacích provozů. Stravbyt s.r.o. chce mimo jiné pomáhat regionu a  místním dodavatelům. Výhradním dodavatelem vepřového masa a uzenin se stala taktéž rodinná firma Jatky Hradský s.r.o. ze  Strakonic, dodavatelem jihočeských vajíček je Mavela a.s. Dynín, hovězí maso pochází z farmy Kájov, sladkovodní ryby z Jinína, kachny z Třebohostic, zvěřina z Bohdalovic, kuřecí maso z Dolního Bukovska.

Firma se zaměřuje především na kvalitu poskytovaných služeb,  rozhodla se jít cestou neustálého zlepšování a inovací. V roce 2012 se v jídelníčku objevila nová řada pokrmů bez lepku,  dietní specialisté více spolupracují s jednotlivými kuchaři při tvorbě vyváženého jídelního lístku. Další roky byly ve znamení otevírání nových výdejen a kantýn s rozšířenou nabídkou salátových barů a oblíbeného doplňkového prodeje. Rok 2017 byl ve znamení otevření zcela nové kuchyně v Českých Budějovicích, která je svým vybavením na špičkové úrovni.

Jakými zásadami se Stravbyt s.r.o. každodenně řídí?

  • To, co dnes u nás jíte, bylo dnes i uvařeno.
  • Žádná zchlazená a znovu rozmražená strava.
  • Kvalita a spolehlivost dodavatelů je na prvním místě.  Nenakupujeme nejlevnější suroviny od kohokoliv.
  • O strávníky je nutno se postarat od snídaně až po druhou večeři.
  • Stravovací služby jsou vždy chystány „na míru“ tak, aby splnily konkrétní potřeby, požadavky a očekávání konkrétního zákazníka.
  • Flexibilita a lidský přístup, atmosféra a pohoda rodinné firmy je zárukou spolehlivosti.

 

STRAVBYT s.r.o.

Den zápisu:19. března 2001

Sídlo: Edvarda Beneše 984/9, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň

IČ: 263 25 144,  DIČ: CZ263 25 144[1]

www.stravbyt.cz

E-mail: info@stravbyt.cz

 

Autor: AMSP ČR. Ing. Naděžda Petrů, Ph.D. Manažer marketingové komunikace pro projekt Rok rodinného podnikání 2018. Tel. 736 528 436. e-mail: petru@amsp.cz

 


[1] Data byla získána a ověřena z veřejně dostupné databáze ARES ekonomických subjektů dne 10.3.2018