cc.cz: Podnikání v gastronomii je extrémně těžké. V Česku je málo lidí, kteří umí dělat kvalitní restauraci, říká Luboš Kastner, člen představenstva AMSP ČR a garant projektu „Moje restaurace“

cc.cz: Podnikání v gastronomii je extrémně těžké. V Česku je málo lidí, kteří umí dělat kvalitní restauraci, říká Luboš Kastner, člen představenstva AMSP ČR a garant projektu „Moje restaurace“

Na dobrou večeři nebo správně načepované a vychlazené pivo si čas od času zajde skoro každý. Při pozorování velkého cvrkotu, kdy na stůl přistává jeden půllitr za druhým, hned za ním se nese vonící svíčková nebo vyhlášený dezert, nejednoho napadne, že by si sám mohl otevřít vlastní podnik, kde by se stejným zapálením rád hostil své přátele a další hosty. Protože to na první pohled vypadá jednoduše. „Mnozí si myslí, že je to jednoduché, ale přitom je podnikání v gastronomii extrémně těžké,“ říká Luboš Kastner.

Celý článek naleznete zde:

https://cc.cz/podnikani-v-gastronomii-je-extremne-tezke-v-cesku-je-malo-lidi-kteri-umi-delat-kvalitni-restauraci-rika-lubos-kastner/



amsp.cz
https://amsp.cz/wp-includes/theme-compat/12220058.html