iprosperita.cz: Tisková zpráva AMSP ČR: Soutěž „Nastartujte se 2021“ pro začínající podnikatele zná své vítěze

V pořadí již 9. ročník grantového programu Komerční banky a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) pro začínající podnikatele „Nastartujte se“ zná své vítěze. Odborná porota vybrala ze 43 přihlášených podnikatelských záměrů jako nejlepší projekt Mioora, který je zaměřen na výrobu spodního prádla z bambusového vlákna.

I v současné nelehké době koronavirové krize proběhl už 9. ročník soutěže Nastartujte se, který podporuje začínající podnikatele. Své projekty mohli účastníci přihlásit v období od 3. května do 6. září 2021. Podmínky, tedy podnikatelský účet u KB a IČO staré maximálně dvacet čtyři měsíců, splnilo 43 projektů. Jejich představitelé se tak utkali o hlavní výhru 300 000 Kč a dále o služby partnerů v hodnotě 217 500 Kč. Na českém trhu je to nejvyšší výhra, kterou mohou začínající podnikatelé získat.

Celý článek naleznete zde: