Rodinná cukrárna Ollies otevřela v Praze. Osmadvacetiletá cukrářka sází na eklérky
Psal se rok 1999 a Olina Gondková a její manžel Ivo Gondek seděli v kavárně, kde se majitel mimochodem zmínil, že hledá někoho, kdo by uměl dobré tiramisu. Druhý den ráno už Gondkovi vezli do kavárny plech plný kostek tiramisu a odpoledne zvonil telefon – majitel objednával nášup.
„Prvního půl roku jsem všechno dělala doma v kuchyni a vůbec to nebrala jako podnikání. Ale pak přibyly k jedné kavárně i další, kromě tiramisu jsme rozšířili sortiment o dorty a výrobu jsme přestěhovali do kuchyně místního učiliště,“ vzpomínala před dvěma lety pro Forbes Olina Gondková na původně neplánovaný rozjezd firmy, která nese její jméno – Ollies.
Celý článek nalezente zde: