Rodinná cukrárna Ollies otevřela v Praze. Osmadvacetiletá cukrářka sází na eklérky

Psal se rok 1999 a Olina Gondková a její manžel Ivo Gondek seděli v kavárně, kde se majitel mimochodem zmínil, že hledá někoho, kdo by uměl dobré tiramisu. Druhý den ráno už Gondkovi vezli do kavárny plech plný kostek tiramisu a odpoledne zvonil telefon – majitel objednával nášup.

 

„Prvního půl roku jsem všechno dělala doma v kuchyni a vůbec to nebrala jako podnikání. Ale pak přibyly k jedné kavárně i další, kromě tiramisu jsme rozšířili sortiment o dorty a výrobu jsme přestěhovali do kuchyně místního učiliště,“ vzpomínala před dvěma lety pro Forbes Olina Gondková na původně neplánovaný rozjezd firmy, která nese její jméno – Ollies.

Celý článek nalezente zde:

https://www.forbes.cz/rodinna-cukrarna-ollies-otevrela-v-praze-osmadvacetileta-cukrarka-sazi-na-eklerky/